Hvor er vi – og hvorfor?

Vi er i INDRE VESTLAND!

(Sjekk medlemslista fra menyen til venstre)

Våre medlemmer er håndverkere, kunstnere, forfattere, sølvsmeder, trearbeidere,  fotografer, og mange visuelle kunstnere.

Hvor : De innerste kommunene i Hordalang og Sogn og fjordane, som NÅ heter Vestland…. der mange har egne atelier, egne butikker eller hjemmeatelier.

Vi har Glød med butikk på Voss, vi har Merete Rein og ReinGlass i Aurland. Og mange medlemmer er på handelslaget i Ulvik.

Og mange av oss har atelier i Magasinet.

Som små håndverkere og ofte selvstendige bittesmå bedrifter kjenner vi ppå huden og tida at å selge det man gjør, og å ha tid til utstillinger, det tar krefter.

Og det er ikke lett å arbeide alene – så vi samarbeider for å trekke i samme retning.

Lise Nilsen, håndlagde glassperler

 

 

 

I kunstvandringa arbeider vi for å finne nye veier ut i verden. Vi søker samarbeid med næringslivet og vi arbeider for å få til gode løsninger som gavner medlemmer.

Vi samarbeider også internt om utstillinger. Vi har både veldig erfarne galleriutstillere og medlemmer som knapt har våget seg på en gallerivegg. 19 har gitt oss mange muligheter og erfaringer.

Kunstvandringas hensikt er å gjøre kunstnere og utøvende skapende hååndverkere og andre kreative synlige ved samarbeid i en frivillig organisasjon.

19 kan du leie til arrangement, kurs, kunst og kultur.

Se linkene på sida vår for å følge aktivitetene. Vi endrer oss stadig, så sidene kan forandres.

 

 

 

 

 

Evelyn Lillestøl Hauso, Åshild Haugsbø og Synneva Skintveit

 

Har du noe du tenker på?

Ta kontakt med oss.