Eirik Tvilde

MEDLEM NR: 22

Eirik Tvilde

Eirik Tvilde utforsker i sine bilder en verden som vagt kan minne om Theodor Kittelsen,  Edvard Grieg og Adolph Tideman sine univers.

En arv som viser den mystiske og forføreriske siden av vår kulturhistorie.

En arv som må fornyes og jobbes med for at dens mystikk og verdi skal få leve videre. Dette er hva han tror han gjør når han først skal si noe om kunsten, men han vet ikke. Noe dyp mening har han ikke eller vet ikke om selv.

 

 

Det eneste han vet med sikkerhet er at det er en mystikk som ligger i vår kulturarv som får han til å ville male og uttrykke seg. En mystikk han mener er i forandring og som må dokumenteres. Denne forandringen må få sitt ansikt. Eirik gjør dette med å blande ekspresjonisme med abstrakt og litt surrealisme med bakgrunn i norsk folkekultur og litt fra her og der rundtomkring i verden som han finner passende til å ta med. Han sier selv at det å sette ord på kunsten er det vanskeligste av alt. Dette presset mot å skrive og uttrykke seg muntlig om kunsten blir mer og mer av i kunstens verden, og det tror han er med på mer ondt enn godt, iallefall for enkelte.

 

Han er ikke bare inspirert og påvirket av norske kunstnere, tyske Daniel Richter, skotske Peter Howe, engelske George Large er bare noen av mange. Noe mer utfyllende svar får du ikke fra denne mannen. Det må du nesten finne ut selv.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


HVOR FINNER DU MEG:  (fyll ut)

  • Jeg har eget atelier og kan besøkes ADRESSE HER
  • Jeg tar oppdrag innenfor (skriv hva du kan tilby: foto, illustrasjon, maling osv osv osv)
  • Jeg har bilder til leie gjennom Kunstvandringa (Ja eller Nei)
  • Jeg har egen nettbutikk på http:// (skriv inn adressa, marker den og trykk på linksymbolet oppe)
  • Jeg er med i 19, Kunstvandringa sitt galleri og butikk

Mitt galleri:  Mer kommer:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Mine nettadresser: Slett de du ikke har
Hjemmeside SKRIV INN Mailadresse
Facebook Snapchat
Instagram Twitter
Pinterest Linked in