Dinah Varberg Sabri

Medlemsnavn

TITTEL

Denne sida er veldig blank.  Du skal fylle ut selv. Lise har som mål at alle medlemmene skal skrive teksten om seg selv-  dette blir en privat egen nettside – innenfor Kunstvandringa. Du kan legge inn så MYE du vil, og så masse bilder du vil.  Du kan legge utstillingslister, skrive butikken du er til salgs i og hva du tenker om kunst og kultur. Ingen vil redigere det du skriver, du er ansvarlig selv. SLETT DETTE når du har skrevet.

 

For å flette tekst rundt bilder trykker du på bildet og du ser noen små blokker over bildet. Prøv deg frem så ser du teksten flytter seg. Bruk linjeskift.

På denne måten skriver du når du vil,  jobber med det så lenge ddu vil, og legger inn bilder og alt som du ønsker.  Og ingen maser eller gnåler, du bestemmer når du er klar.

Ikke velg for store bokstavtyper, for malen sida er på har sine egne og de ser ikke ut slik du tror. Trykk også på smilemannen til venstre og trykk delete. Da blir han borte.

 

Du kan skrive og legge til media (som betyr bilde, det kan du laste opp fra din egen maskin (du må vite hvor du har lagt dem, f.eks en mappe på skrivebordet eller i fotoprogrammets mappe).

Bare å prøve i vei og lagre det med å trykke Lagre Kladd- knotten.  HUSK Å SLETTE dette – det står her for å vise hvordan det plasserer seg.

…. ikke trykk Publiser (den blå knotten oppe til høyre) før du er sikker. Hvis du føler deg helt dum og hjelpesløs, eller vil begynne på nytt, spør Lise så får du en ny blank mal.

Ingen besvimer om du trykker publiser, da endrer du status til Kladd igjen til høyre.

 


HVOR FINNER DU MEG:  (fyll ut)

  • Jeg har eget atelier og kan besøkes ADRESSE HER
  • Jeg tar oppdrag innenfor (skriv hva du kan tilby: foto, illustrasjon, maling osv osv osv)
  • Jeg har bilder til leie gjennom Kunstvandringa (Ja eller Nei)
  • Jeg har egen nettbutikk på http:// (skriv inn adressa, marker den og trykk på linksymbolet oppe)
  • Jeg er med i 19, Kunstvandringa sitt galleri og butikk

Mitt galleri:  Trykk på legg til media. Du kan og legge til galleri. Trykk delete for å fjerne den under.


Mine nettadresser: Slett de du ikke har
Hjemmeside SKRIV INN Mailadresse
Facebook Snapchat
Instagram Twitter
Pinterest Linked in