Kunst og kunsthåndverk i Indre Hordaland – Besøk KUNSTVANDRERNE!

Kunstvandringen har i disse dager det første et-årsjubileet. VI sier det første, for det neste kommer over jul 🙂

DENNE helga begynte meed Black Friday, og det skjønte vi ikke… vi lager jo hver eneste vare, hvert eneste kunstverk fra eget hode og på egen tid – ikke lett å selge det meste til halv pris da?

Men denne helga (OG neste) er vi mer synlige! SE etter rosa vimpler.

10 kunstvandrere er med på julebutikk og juleutstilling i 19 – utstilling i to etasjer. Siden vi skal ha JULEMESSE neste helg, har vi samlet oss litt, og forberedt oss litt på messehelg. Og når det er messe, er det ikke kunstutstilling. Det er gaver og ting du har lyst på. Og en del ting du ikke visste at du MÅTTE ha.

  • Vera Gjersøe har bøker og bilder, Lise Nilsen har kranser og perlesmykker(hun lager perlene selv) May Britt Øydvin har de populære bunadposene, Hardangerroser og for ikke å glemme: GNOMER. Og Kjell Hernes har masse flott dreiet tre. NYDELIG gammelt tre! Kom og se. Vår gode luemaker, VossaSkadle har akkurat de goodt lagde luene du trenger under juletreet.
  • Oddbjørg Vestrheim, Dinah Varberg Sabri, Grethe Andersen, Kjartan Møen, May Britt Øydvin, Lise Nilsen har ALLE malerier, akvarell, acryl, og olje.
  • 3 av oss i Kunstvandringen har eget atelier i Magasinet, der er Evelyun Lillestøl Hauso, Kjartan Møen og Eli Lund Johannesen.
  • GLØD gullsmedverksted har butikken åpen som vanlig i Vangsgata, hun driver forresten og spekulerer ut helt ny smykkeserie.
  • likeledes Rein Glass i Aurland. Vel verdt et besøk, tror det er det flotteste utsalget noen av medlemmene har! Dra til Aurland! (eller kjøp fisk i 19)
  • I Ulvik er Syse Glas til stede, hun har og varer i 19.

 

Vi har ellers 4-5 nye medlemmer i kikkerten.  Vi gleder oss til å presentere dem! (PS; du som vil søke: Når vi skal ha styremøte, vil vi gjerne se tingene dine, og du må sørge for å levere noen av dem til oss på 19. Send oss en mail og avtal tid.)

Ellers må du se etter vimpler! Over HELE indre Hordaland.

Klikk inn på Facebooksida vår

http://www.facebook.com/kunstvandringvoss (hugs å LIKE sida)

Eller send ein mail til post@kunstvandringvoss.com (nyhetsbrev)

HUSK TREKNING 26. august – trekkes klokka 14.)

Velkommen inn til oss!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *