Kan jeg bli medlem? Jeg er i tenkeboksen…

Kan jeg bli det?

Send oss en mail eller kontakt oss!

Vi har en egen prategruppe i FB og vi tar opp nye medlemmer når vi har styremøte.

Stikk innom på 19 /uttrågt.19 Voss når du ser vi er der… eller kontakt en av oss når du forstår at vi er medlem eller noen henviser deg.

Dette er en form for uhøytidelig søknad men slett ikke alvorlig, bare forhør deg, Send med info og litt om hva du gjør og har gjort… en egen liten vurdering som kan sendes inn til Kunstvandringen på Voss. Så vurderer vi om du er en som vil være med å dra lasset.

Vi har i skrivende stund holdt på 3 år, hatt 30 utstillinger og utskiftinger på 19, blitt invitert til fellesutstillinger og andre gallerier, hatt popupbutikk og ikke minst, den STORE årlige kunstvandringa i pinsen. HVERT år, vi har KUN gjennomført i 2019, og tilbakemeldingene er supre.  Finn folderen vår fra forsida på dette nettstedet.

DU som sender:

Bor i Voss, Vaksdal, Modalen, Eksingedalen, Vik i Sogn, Aurland, Granvin, Ulvik eller har en fast binding til Vossaregionen, som hus, hytte, foreldreheim, ferier…

  • – lever helt eller delvis av mitt kunsthåndverk eller kunst, jeg har en faglig bakgrunn
  • eller så lang erfaring at jeg står inne for mine produkter.
  • Jeg MENER seriøst det jeg holder på med og har forståelse for kunst og kunsthåndverk som yrke.
  • Som medlem har jeg respekt for andres uttrykk og formgiving, jeg vet at mennesker er forskjellige. Det er det som skaper en vakker og spennende verden, med kunst og kunsthåndverk.
  • Jeg forstår at Kunstvandringa ikke er et galleri som bare skal selge for meg, det er en frivillig organisasjon som alle driver sammen. VI former dette sammen.
  • Forstår at kunst og handverkere bør samle seg for å blir synlige i samarbeid, men likevel er individualister.

 

Ta kontakt!

Hilsen Lise, inititativtaker 🙂  )

Dette er spennende!