Handle lokalt – hjemme i stua – fra Kunstvandringa på Voss sine medlem.

Det viktigste vi gjør – når vi samler oss og lager Kunstvandring i hele Indre Hordaland, er at hele lokalsamfunnene skal vite at det finnes skapende hender som lager kunst og håndverk. Og som kan gjøre deg tjenester, eller selge deg kunst, håndverk, noe du leter etter eller hjelpe deg med et kreativt prosjekt.
– Kom innom eller ta kontakt med oss… så får du svar og hjelp.
Denne listen vil oppdateres etterhvert som medlemmene får opp nettbutikker eller nettsteder der du kan handle Vil du hente varer på 19, avtaler du med hvert enkelt medlem direkte.
Normal åpningstid på 19 er lørdager 11-15. Når det er utstillinger eller arrangemennt, har vi oftere og mer åpent. Juleutstillingen er åpen torsdag, fredag lørdag. Vi har også bøkene til våre forfattermedlemmer for salg i 19.
Du finner sidene til alle våre 29 medlemmer ved å søke etter medlemmene ved navn eller firmanavn på Facebook, Instagram, Pinterest og twitter.
MERK AT LISTA ER IKKE HELT OPPDATERT, DEN VOKSER !!
Flere av oss jobber med nettsteder.
KUNSTVANDRINGA har medlemmer i hele Indre Hordaland, og har også begynt å lage en fellesbutikk for medlemmer som vil selge på nett, men som har liten lyst å drive en egen butikk.. og det gjør vi på Epla. Der bestiller du varer, og vårt medlem kontakter deg etter at du har kjøpt varen på nett. Den er LITT tynn enda… men kommer seg. http://kunstvandringvoss.epla.no
Vil du LEIE kunst? Skal du åpne et kontor, eller har en stor tom plass på spiserommet? Dette er et alternativ til å kjøpe Ikeaplakater eller Nilleplakater. For 10% av verdien på et bilde leier  våre medlemmer ut bildene sine for et år. Det blir både gildere og billigere enn IKEA! Send oss en mail og spør! post@kunstvandringvoss.com
Denne sida kan dere gjerne dele 😀 Det mangler noen – men den oppdaterer vi og setter inn flere linker etterhvert. Vil du hente varer på 19, avtaler du med hvert enkelt medlem direkte.
Normal åpningstid på 19 er lørdager 11-15.
Når det er utstillinger eller arrangemennt, har vi oftere og mer åpent. Juleutstillingen er åpen torsdag, fredag lørdag.
 
Her kommer en liste om kommende utstillinger:
2019
Januar
Februar
Mars

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *