2017 – 30 januar – og Kunstvandringen på Voss er registrert forening.

Endelig er vi formelle, og på plass. Vi har registrert oss i Brønnøysund!

NÅ er vi en forening i bygda Voss. Det er NÅ arbeidet begynner. Vossabygda er full av skapelsesverk, men de kan være litt vanskelige å finne. Vi trenger all drahjelp vi kan få, så kom og se når vi arrangerer noe, eller har åpent i 19.

Her er noen av oss klare og helt i tenkeboksen for å lage styre og velge sjef og legge planer.

Det har gått tre måneder fra vi samlet oss, for å finne ut hva vi kunne gjøre.

Vi har et styre!

Åshild Haugsbø er forkvinne, eller leiar. Vi enes ikke helt om tittel…. så hun får være sjefsleiarkvinne.

Gjermund Valland er kasserer

May Britt Øydvin er sekretær

Lise Nilsen er styremedlem og potet

Evelyn Lillestøl Hauso er også styremedlem.

Ønsk oss lykke til!

Vi har hatt TRE utstillinger på den tida, og det har vært jul! Vi har hatt POP-upbutikk i 19, og vi bobler over av ideer.

Vi har planer om å ha lørdagsåpent i 19, sjekk tavla – den skal oppdateres…. såå finner du ut når det er utstilling. Det vil også bli en delvis permanent utstilling i underetasjen de periodene vi IKKE har større utstillinger.

Og straks kan du gi Grasrotandelen din til Kunstvandringen på Voss, bare søk oss opp, den er oppe om et par dager. Tusen takk!! 🙂

Vi leier også ut 19 til andre som trenger å bruke et lokale til møte, kurs, noe skapende. Ta kontakt på mail og spør: post@kunstvandringvoss.com

Vi trenger litt oppussing, vi skriver pengesøknader og vi fintenker hvilke arrangement som er viktige å lage som gruppe, og hvilke medlemmene våre vil gjennomføre som egne prosjekt. Det er viktig å skjønne at prosjektet er drevet av medlemmene, med all frihet til å skape aktivitet.

Avisa Hordaland har skrevet om oss, og vi har fått en Facebookside opp å gå. (MEN VI MANGLER MANGE FØLGERE: Klikk inn og trykk Liker)

PÅ Instagram finner du oss som #kunstvandringvoss. Der kan alle medlemmene poste ting de lager og ting de syns er vakkert eller kunst…. og vi lager en Pinterest. Linking HER, den er veldig uferdig. Men det er jo laget også!

Og som vanlig: VI ØNSKER OSS FLERE MEDLEMMER. Nå er vi ca 20, og er du kunstner eller kunsthåndverker i Voss, Granvin, Ulvik, Vik i Sogn, Aurland, Modalen, Eksingedalen eller Vaksdal/Dale.. så ta kontakt med oss. VI vet ikke om deg, så du må ta kontakt.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *