Kan jeg bli medlem? Jeg er i tenkeboksen…

Kan jeg bli det? Jeg fyller ut skjemaet og sender for å bli vurdert.. og forventer tilbakemelding.  Vi har en egen prategruppe i FB og vi arbeider med passordbeskyttede sider for informasjon her inne.

Dette er en form for uhøytidelig søknad men slett ikke alvorlig, bare forhør deg, Send med info og litt om hva du gjør og har gjort… en egen liten vurdering som kan sendes inn til Kunstvandringen på Voss. Så vurderer vi om du er en som vil være med å dra lasset.

Jeg som sender:

Bor i Voss, Vaksdal, Modalen, Eksingedalen, Vik i Sogn, Aurland, Granvin, Ulvik eller har en fast binding til Vossaregionen, som hus, hytte, foreldreheim, ferier…

Jeg lever helt eller delvis av mitt kunsthåndverk eller kunst, jeg har en faglig bakgrunn, eller så lang erfaring at jeg står inne for mine produkter. Jeg MENER seriøst det jeg holder på med og har forståelse for kunst og kunsthåndverk som yrke. Som medlem har jeg respekt for andres uttrykk og formgiving, jeg vet at mennesker er forskjellige. Det er det som skaper en vakker og spennende verden, med kunst og kunsthåndverk.

( Kjære kunstner og håndverker: Vi kan ikke være i tenkeboksen og vente på hva de andre gjør og hvordan prosjektet blir…. VI selv er jo prosjektet! Bli med!)  slik at vi kan skape dette sammen.

Hilsen Lise, inititativtaker 🙂  )

Dette er spennende!

knottrundlogolitensorthvt